2014. júl 14.

Vízbe dobta a telefonját a fideszes képviselő

írta: dreamtravel
Vízbe dobta a telefonját a fideszes képviselő

Ahogy az  Alpok Alja Online  beszámol róla, vízbe dobta saját telefonját a sárvári fürdő igazgatója.  Az oldalon közzétett fotó szerint: a helyi fideszes országgyűlési képviselő és a település polgármestere is megpróbált egy-egy mobilt a medence fenekére süllyeszteni.  

 

alon

A tudósítások szerint: többen nem csak telefonjaikat, de táskáikat is a vízbe dobták, majd öltönyben ugrottak a vízbe.  A nyakkendős úriemberek egyébként azokat a 150 milliós beruházással megvalósult csúszdákat jöttek felavatni, amelyeket most adtak át a nyaralóknak. A klasszikus ünnepség azonban egy sajátos partiba torkollott,  néhányan még a zakójukat sem vették le, úgy ugrottak vízbe.  Korábban ilyesmit csak az amerikai filmekben ...

Tovább Szólj hozzá

mobil telefon nyaralás víz armani Fidesz Sárvár

2014. júl 05.

A határon túl is népszerűsítették a Balatont

írta: dreamtravel
A határon túl is népszerűsítették a Balatont

Erdélyből érkezett gyerekek és szüleik különleges feladatra vállalkoztak. Saját maguk váltak néhány napra reklámszakemberré. Egy speciális kampány keretén belül a Balatont reklámozták.

facebook.JPG

A program elsődleges célja az volt, hogy a Kárpát-medencében élő gyermekek és szüleik anyaországgal és a más országokban élő magyarokkal való kapcsolattartásának elősegítse. A program célja volt, hogy hozzájáruljanak a kárpát-medencei magyarság nemzeti közösségtudatának erősödéséhez. Főként azok körében, akiket leginkább veszélyeztet az, hogy elvesztik magyar identitásukat.  Olyan programokat szerveztek, amelyek segítségével a vegyes házasságban született gyermekek  kedvet kaphattak ahhoz, hogy magyarul is megtanuljanak. 

A ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása