2014. júl 14.

Vízbe dobta a telefonját a fideszes képviselő

írta: dreamtravel
Vízbe dobta a telefonját a fideszes képviselő

Ahogy az Alpok Alja Online beszámol róla, vízbe dobta saját telefonját a sárvári fürdő igazgatója.  Az oldalon közzétett fotó szerint: a helyi fideszes országgyűlési képviselő és a település polgármestere is megpróbált egy-egy mobilt a medence fenekére süllyeszteni.  

 

alon

A tudósítások szerint: többen nem csak telefonjaikat, de táskáikat is a vízbe dobták, majd öltönyben ugrottak a vízbe.  A nyakkendős úriemberek egyébként azokat a 150 milliós beruházással megvalósult csúszdákat jöttek felavatni, amelyeket most adtak át a nyaralóknak. A klasszikus ünnepség azonban egy sajátos partiba torkollott,  néhányan még a zakójukat sem vették le, úgy ugrottak vízbe.  Korábban ilyesmit csak az amerikai filmekben láthattunk, nyilvános, különösen a hivatali  személyeket is felvonultató  hazai rendezvényeken azonban nem.

 

A sárvári fürdő vezetője egyébként meglehetősen “bevállalós” igazgató, az egyébként meglehetősen  joviális fürdővezetőkhöz képest. Korábban már csinált Sárváron vízalatti kiállítást és Budapesten fürdőgatyában futtatta a meg azokat, akik -10 fokban szerettek volna egy kicsit kocogni.

A sárváriak egyébként nem csak passzióból dobták be telefonjaikat a vízbe. Fel akarták hívni a figyelmet arra, hogy kutatások szerint: az üzletemberek 43 százaléka nyáron azért sem tudja kipihenni magát, mert napi egy-három óra munkát igyekszik beszúrni a nyaralás programjai közé.  Egy másik felmérés szerint: az emberek több mint  harmada viszi el az útra laptopját. A kikapcsolni képtelenek 17 százaléka súlyos munkamániás: a családi nyaralás alatt is naponta több órát dolgoznak.

DSC_0544

Augusztus végéig több alakalommal rendeznek telefon elhajító versenyeket a városban. És azon se lepődjünk meg, ha valamelyik frusztrált bankár talpig Armaniban ugrik fejest mellénk. A legjobb öltönyünk tönkre vágását azzal előzhetjük meg, ha a  modern technológiát nem hagyjuk magunkon eluralkodni. Leginkább az segít, ha tudatosan használjuk eszközeinket. Ennek első terepe lehet, mondjuk a nyaralás. Okos telefonunk segítségével rengeteg információhoz juthatunk a  nyaralás helyszínéről. Az applikációk segítségével tartalmasabbá tehetjük azt a néhány napot, amit pihenéssel töltünk. Ugyanakkor tudnunk kell azt is, hogy mikor kell kikapcsolni a gépet, hogy mi magunk is kikapcsolódhassunk – mondta.Nem Sárváron találták fel ezt a „sportágat”: a finnországi mobiltelefon-hajító bajnokság minden évben nagy tömegeket vonz egy hasonló esemény. Ide oroszok, németek, amerikaiak, hollandok is ellátogatnak. Az esemény igazi turisztikai látványosság.

Szólj hozzá

mobil telefon nyaralás víz armani Fidesz Sárvár